Lifestyle · Online Diary

Lazy days || Comfy clothes

*Piept van achter het gordijn* Nope, nog steeds aan het regenen.. Dit “zomer”weer is echt om voor de tienduizendste keer van te zuchten. Niet dat ik zo iemand ben die elke dag uren buiten zit of zo, maar het zou toch wat leuker zijn geweest als ik toch al het gevoel zou gekregen hebben dat het zomer was vandaag.

Maar oké, eens de regen je binnenshuis gegijzeld houdt, moet je wel iets bedenken om te doen. En eerlijk gezegd heb ik tot 15h deze namiddag niet veel nuttigs gedaan,, tenzij je Breaking Bad bingewatchen op Netflix onder de noemer ‘nuttig’ schuift.

Wat was er dan gebeurd rond 15h waardoor ik stopte met bingewatchen? Hoor ik jullie al denken. Wel, op dat moment realiseerde ik me dus dat ik onmogelijk een hele dag in pyjama met ongekamde haren en ongepoetste tanden in de zetel kon zitten, dus besloot ik me een beetje fatsoenlijker te maken (ook voor het geval dat iemand zou aanbellen, hehe..).

En toen kwam ik op het idee: wat als ik nu eens outfits zou samenstellen uit mijn kledingkast speciaal voor dagen als deze. Deze outfits betreffen dan: comfy broek + wijde pull of bloesje.


Alhoewel het niet de meest wonderbaarlijk ingewikkelde en fancy outfits zijn, is het toch een opluchting als je de deur opent en je niet langer in pyjama staat maar in een van je comfy luie-dagen-outfits (die er ook nog eens niet zo lelijk uitzien, al zeg ik het zelf!).

Processed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 preset

OUTFIT #1

~aka mijn persoonlijke favoriet~

Heel simpel: gewoon een heel losse (liefst iets te grote) sweater op een effen legging. Wat ik meestal doe is simpelweg een sweater lenen (“stelen”) van mijn grotere broer of lief [sorry guysss].

Legging: H&M

Sweater: Levi’s

Processed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 preset

OUTFIT #2

Oké, deze foto’s vond ik best wel grappig, haha, aangezien ik op een houten opbergdoos moest staan om goed op de foto te geraken en dan leek het even alsof ik even groot was als de kast achter me.

Voor deze outfit heb ik een losse lichtgrijze joggingsbroek aan, die ik toevallig ook heb “gekregen” uit de kledingkast van mijn lief.. hehe.. Gecombineerd met een los bloesje met een bloemenpatroon op.

Broek: Primark

Bloesje: H&M

Processed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 preset

OUTFIT #3

[Sorry voor de slechte kwaliteit van de tweede foto]

De derde outfit is een outfit voor als je niet van plan bent om de héle dag binnen te luieren. Ik vind deze outfit geschikt voor wanneer je ook nog naar de supermarkt wilt gaan of even in de bib wilt binnenspringen,, normale dagelijkse zaken zegmaar.

Alhoewel het een jeans is dat ik draag, vind ik hem wel gepast in mijn comfy-kleren-lijstje aangezien hij zo ontzettend goed en los zit! Het T-shirt is (again) een T-shirt van mijn lief die hij zelf bijna nooit droeg (daarmee dat ik hem kreeg).

T-shirt: Hilfiger Denim

Broek: Urban Outfitters


O ja nog iets! Voor deze paar foto’s heb ik twee losse ingevlochten vlechtjes in mijn haar gedaan (die ik 10x opnieuw heb moeten maken, R.I.P. mijn armen) omdat ik vond dat deze de ‘comfy look’ compleet maakten.

♥ Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s