Online Diary

We keep this love in a photograph.. ♥

Hey daar!

Wie mij al volgt op Instagram heeft waarschijnlijk voor ‘t laatst een superschattige oude foto gezien van mij en mijn broertje. Omdat het al een tijdje geleden was, kreeg ik dan het idee om een blogpost te maken over oude (familie)foto’s en fotoalbums. En welke dag is beter om dit te posten dan moederdag? Want first of all: het is mijn mama die zo geweldig creatief was om van (bijna) elk jaar een volledig fotoalbum te maken! Uit mijn kast haalde ik 11 (!) fotoalbums en liet ik er 5 (!!) liggen. 

DSC_0849_1DSC_0852_1

Graag wil ik dus moeke bedanken, die zo ontzettend creatief is geweest en nog steeds is! Maar niet alleen daarvoor hoor. De was, de strijk, het eten, de kuis, de orde, de creativiteit, het zorgen voor ons, het plezier, de gezelligheid,… Dat komt allemaal door haar en eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik later haar voorbeeld ga volgen, nu ja, of ik dat überhaupt wel zal kunnen. Want mijn mama is ‘beterder’ dan de jouwe 😉

67835fa68c6ad1e23d9f5b534c3e06d1

Hoe dan ook, ik spendeerde deze voormiddag aan het bekijken van alle (of alleszins de meeste) fotoalbums. En wat mij is opgevallen? MIJN MAMA KON MOOIE FOTO’S TREKKEN. Eerlijk waar, ik ben superdupermegajaloers op de perfectie van die fotoalbums.

DSC_0860_1DSC_0861_1DSC_0863_1

En misschien heeft ze mij dan ook wel onrechtstreeks geïnspireerd om een eigen fotoalbum bij te houden, van mijn állermooiste momenten. En dat is ook wat ik zal doen. Hoe lang heb ik hier al een leeg fotoboek liggen? Een jaar? Tijd om daar eens aan te beginnen, niet?

En wat hoort vooral bij het bekijken van oude fotoalbums? Lachen en gieren met de familie natuurlijk! Oh, wat een koddige gezichtjes heb ik wel niet gevonden! Ik zou ze hier op mijn blog kunnen plaatsen, maar dan denk ik dat ik 1. mijzelf voor schut ga zetten en 2. mijn broers en familie ietwat kwaad gaat zijn op mij hehe..

MAAR OM TOCH MAAR EEN VOORBEELD TE GEVEN:dsc_0859_1.jpg

Arne en ik hebben ons echt kapot gelachen om deze foto. Die bal is bijna even groot als ik toen was. Maar het is toch maar weer eens een bewijs dat ik al heel mijn leven lang met volleybal bezig ben.

X.O. Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s