Online Diary · Travel

Rochefort, mon amour!

Hey daar!

Mmm, paasmaandag.. Lekker lang uitslapen op dat dagje extra vakantie, uitgebreid ontbijten, familie bezoeken, misschien nog last-minute huiswerk maken… WRONG! Oké ja, misschien gold dit wel voor sommige mensen, maar alleszins niet voor mij. Ik moet toegeven dat wanneer mijn wekker om stipt vijf na zeven afging, ik toch wat (in mijn hoofd) gevloekt heb. Maar wonder boven wonder voelde ik me niet eens zo moe als dat ik dacht dat ik ging zijn.

Elk jaar organiseert mijn volleybalclub [Kruikenburg] een volleybalkamp in het stadje Rochefort in onze Ardennen. Tot vorig jaar mocht ik nog als speelster mee naar het kamp, maar omdat ik nu te oud ben krijg ik de kans om mee te gaan als deeltje van de jonge begeleiding (omdat mijn ouders ook begeleiders zijn, hihi, VOORDEEL!). Natuurlijk gaat aan dit kamp heel wat voorbereiding vooraf zoals spelletjes in elkaar steken, een inleidend filmpje maken dat past bij ons thema,… En dat is dus ook de reden waarom ik, samen met de (jonge) begeleiding deze dag naar Rochefort trok!

DSC_0639

Zoals we voor elk kamp deden, bereidden we voor dit kamp opnieuw een stadsspel voor. Omdat het vooral wandelen was om de weg uit te stippelen, konden Lotte en ik het ons niet laten om onze fototoestellen mee te pakken.

DSC_0521DSC_0512DSC_0523DSC_0525DSC_0543DSC_0548DSC_0563DSC_0583DSC_0575DSC_0592DSC_0595DSC_0597DSC_0606DSC_0629DSC_0645DSC_0692

Wat we nog hebben gedaan daar? Oh gewoon, gespeeld alsof we ziek waren, water gespuwd vanop een brug, feest gevierd in broad daylight, warme chocomelk gedronken op een ‘terrasje’,.. En waarom? Dat lees je later wel rond begin juli .. 😉

XO L.T.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s