Online Diary

Rondzwerven in mijn tuin

Hey daar!

Omdat het maar enkele dagen voor de paasvakantie was en ik dus geen werk meer moest doen voor school, besloot ik om eens te genieten van het mooie weer. De zon scheen net perfect over de houten panelen in mijn tuin waardoor ik gauw weer naar binnen snelde om mijn camera, klaar om een paar fotootjes te trekken!

8_210_413_2

Happy springbreak y’all!

XO L.T.

11_2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s